Palliatieve zorg

Mijn doel is om uitgebreide acupunctuurdiensten aan volwassenen te bieden, die ondersteuning biedt aan voor patiënten die de dood naderen en degenen die ervoor kiezen om af te zien van lopende medische interventie.

Acupunctuur voor hospices en palliatieve zorg is een effectieve manier om angst en emotionele stress rondom langdurige ziekte en het stervensproces te verlichten. Door de geest te kalmeren, helpt acupunctuur patiënten hun energie te behouden om contact te maken met dierbaren, spirituele oefeningen te doen en hun laatste dagen met een gevoel van vrede te naderen.

Acupunctuur helpt ook bij het beheersen van pijn, helpt patiënten te slapen, verhoogt de eetlust en verhoogt de mentale helderheid.

Omdat het zo veelzijdig is, kan het worden toegediend aan cliënten in ziekenhuisbedden of rolstoelen, thuis of in bekwame verpleeginstellingen. Het is een ondersteuning die zelfs gelijktijdig kan worden aangeboden aan familie en primaire verzorgers, waardoor het welzijn van alle betrokkenen wordt versterkt.

Ook na het overlijden van uw dierbare kunnen we u ondersteuning geven bij het rouwproces.
Als u vragen hebt over hoe acupunctuur het stervensproces voor uzelf of een naaste kan vergemakkelijken, neem dan contact met ons op. Het is voor mij een eer om nu en in de toekomst deel uit te maken van uw ondersteuningsnetwerk.